Kan mijn eigen haar nog wel groeien door extensions?

Heb jij altijd al langer haar willen hebben? Dan is het ideaal voor jou om hairextensions te nemen. Hier kan jij de look mee creëren waar jij altijd al van droomde. Bij Hairextensiosnvoordeel.nl heb je prachtige stukken haar en dat voor allerlei types haar. Niks houd jou dus tegen. Het is wel goed om je zelf van te voren altijd goed in te lichten. In dit artikelen kan je ook alles lezen wat voor impact extensions hebben op jouw eigen haar. 

Groeit mijn haar zelf nog wel als ik extensions in hebt?

Jouw haar blijft altijd groeien. Dus ook met extensions. Je haren groeien gemiddeld 1 á 1,5 centimeter per maand. Dit is niet heel veel en daarom is het voor velen de ideale oplossing om hairextensions te nemen. Zo heb je binnen een no time de coupé die jij had gewild. Het nemen van extensions zorgt er niet voor dat de eigen haar niet meer groeien. Hier hoef je dus absoluut niet bang voor te zijn. De extensions zullen met het haar mee gorienen. Het kan wel zo zijn dat je haaruitval krijg als je de uitgroei te lang laat. Op zich is dit geen probleem maar laat je extensions vooral niet te lang uitgroeien.  

Hoe met extensions slapen?

Je haren groeien meestal in de nacht het meeste. Je haar kan je daarom ook beter in een knot doen als je gaat slapen. Dit met een scrunchie of een elastiekje zonder metaal. Metaal is namelijk heel breekbaar voor je haar. Doe de knot ook niet te strak, gewoon een beetje losjes. Ga alleen nooit met natte extensions slapen. Dit is enorm schadelijk voor je haar. Fohn daarom je haar altijd voor het slapen gaan. 

Zijn extensions heel schadelijk voor je eigen haar?

Als jij extensions wilt hoef je neit abng te izjn, dat jouw haar daar helemaal kapot van gaat. Als je ze op de juiste manier laat plaatsen, goed verzorgt en door een professional laat verwijderen, hoeft het jouw haar ook niet te beschadigen. Doe het dus wel allemaal voorzichtig want breek je jouw haar af, dan duurt het weer effe voordat het terug gegroeid is.